2005. október 22.

Egy kicsit bovebben a Blaharol

Erdekes ez a dolog ami ott a Blahan tortenik, mondhatni megint egy karo amivel megtamogathatom a velemenyemet :) A regi atkos rendszerben ott oltottek irasos format hazugsagok, most pedig az uj atkos rendszer elbontja, szalloda lesz a helyen. (Milyen szep kornyezetben :))
Az is jelkeperteku hogy ennek az epulettombnek az elbontasan valoszinuleg illegalis munkasokat dolgoztatnak, es mint a kepen kiderult nem valami fasza munkakorulmenyek kozott. Es naponta szazezren megyunk el mellette, korulotte magas epuletek, mindent ami ott tortent ezer szempar elott tortent. Szoval azt hogy munkahelyi veszelyeztetes vagy esetleg illegalis munka tortenik az kb mindenki tudja. Ilyenkor mar akar mindegy is lehetne hogy lefenykepezi-e valaki :)

Csakhogy tudni szabad, dokumentalni nem, onnantol mar hivatalos. Azt is mindenki tudja hogy a politikusaink sumakolnak, csak errol nincsen egy objektiv iras amivel jol orrba lehetne oket `szni. Mekkora moka lenne esetleg egy par parkoloort elkiserni es dokumentalni a munkajukat csak igy kezdetnek. Persze nem kell a beleegyezesuket kerni.

Nincsenek megjegyzések: