2006. április 22.

Bünti

Azért az jó hogy vannak akik a kikényszerített igéreteimet is betarttatják velem! Mit képzelnék a végén, hogy bármit elsumákolhatok?
Szóval le kellett mennem Visegrádra péntek este. Kriszta micsoda jó arc hogy levitt, pedig nagyon fáradt volt. A pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve. Persze kár ilyesmire pazarolni de ez van.
Szóval reggelig 7 órát töltöttem a céges partin, ami 1 óra ébrenlétből, 2 óra alvásból és 4 óra álmatlan forgolódásból állt. Reggel 6-kor kijelentkeztem go. Esztergomban a busz valahol leállt a városban, baleset volt és lezárták az utat. Cserbenhagyásos gázolás, elütöttek egy 90 éves apácát, valami partiarc. Tragikus ütközés napjaink életmódválasztékának két végletes esete között...
Az a busz nagyon súlyos volt ami vitt fel Dobogókőre, még el se indult, az utastérbe fehér füst kezdett dőlni, a vezető meg csak annyival intézte el hogy "Aham, ezt így szokta amikor bekapcsol a fűtés, majd a menetszél kiviszi". Tícsőrék a hegyen, nagyon kész csapat, a sikerre való tekintettel miután felmásztunk a Rámszakadékon, le is mentünk rajta :) Terjed az ige. Aztán a Budapest felé tartó busz is lerobbant velünk, szerencsére már a városban. Ezek a buszok ilyenek úgy látszik.
Na, hát eddig Good vs Evil 2-1 az állás a hétvégén, de lesz ez még jobb, igyekszem.

Szolgálati közlemény: Május 7-re szalonnázást tervezünk. A Radikális Túra Mozgalom minden tagját is szimpatizánsát szeretettel várja :) Hely: az aznapi túra célpontjánál. (lásd túranaptár)

Nincsenek megjegyzések: