2007. február 9.

Zsidóvicc

Na, ez most muszáj :) Igen, Sun body edzőterem, Ráday utca. Ha nem lenne, valami mással kéne pusztítanom az agysejteimet :)

Reggel, kondi, talán már a jó öreg "if you go ride" agyzsibbasztó is lement. Bejön az edző srác, aki mindig valami jó cicit gyúr, és ebből az alkalomból köszönök neki hogy "halihó". Erre ugyebár a szabvány válasz valami hasonlóan értelmetlen dolog, de ő meg kérdezte hogy arra a zsidós viccre gondolok-e ami a következő: Mórickának amikor felnő elmondják a szülei hogy ő zsidó származású és a nagyapja Ausvicban végezte, ahol szappant csináltak az emberekből. Erre Móricka amikor a zuhany alatt szappanozza magát a következő jut eszébe: Halihó, halihó, mér nem habzol nagyapó?
Eccccsééééém, azért ekkora gyökérként még simán lehet edző az ember :-D Az első eset hogy valaki primitívebb mint a rádió-1 reggeli műsora.

Nagyapám tudtommal megpattant mielött a vonat elérte volna a haláltábort. Az őseim piszok jól értettek ehhez a megpattanás dologhoz. Borzasztóan hasznos tulajdonság. Hazabaktattak utánna orosz frontról, Csehországból. Nagyapó, nagyapó, nem lett volna olyan ország ahol kevesebb a tapló?

Holnap valószinűleg Margita túra, laza 40-es hogy én se punnyadjak el teljesen.

Nincsenek megjegyzések: