2006. március 20.

Kozka Von Degez

Mostanában valahogy nem tudnak felbosszantani a város marhaságai, sőt: felvidítanak. Szombat hajnalban a Kálvin téren parkoló szoba-terepjáróból kihallatszik az utasának telefonbeszélgetése (úgy jó 30 méter távolságból is tisztán kivehetően): "De nem érted hogy új telefonom van?" Ez olyan tipikus, a XXI századról ha majd filmet csinálnak akkor szerintem ilyenekből kellene csinálni, ez adja vissza a hangulatát.

A mai történet is teljesen tipikus, lehetne egy ilyen a filmben amit majd a XXI századról csinálnak akik túlélik. Jövök fel a Blahán az aluljáróból, odajön a srác aki mindig a szivrákos gyerekeknek gyüjt. Már akkor röhögök amikor meglátom. Nagyon nyujtogatja a képeslapot, de nem akarom elvenni.
- Vedd csak el, ingyen van.
- Hát akkor: köszi. (és megyek tovább)
- Várj, csak szeretnék kérdezni valamit, még ugy sem jön buszod.
- Az a helyzet hogy gyalog megyek.
- Mindegy csak annyit akarok kérdezni hogy akarod-e támogatni a koraszülött gyerekeket?
- Nem.
- Szopjále! (és itt hirtelen kitépi a kezemből a nyuszis képeslapot és elrohan)
- Hé, azt mondtad ingyen van! (és még mindig magasan a hangulatom, mert engem ez ilyenek nem bosszantanak, mert szeretem azt a kort amiben élek: a XXI század elejét )

Amúgy a srác kicsit homokul kinéző roma srác, aki gyűlöli a romákat, meg homofób, meg egyébként is szeret előitéletek mentén élni, az például miatta válhatott ilyenné. Az olyan buta faszok mint Tomicicus. Ja nem, Tomicicus egyszerűen csak rosszinulatú.

A Blaha kifogyhatatlan tárháza az ilyen eseteknek, itt történt ugyebár a pitbull-futtatás is. Többek közt :)

Nincsenek megjegyzések: