2006. december 3.

Pakolós nap...

Jórészt átpakoltam. Kicsit le is pihent a nagy vidámság mert idővel az ember meglátja hogy ez még mindig ugyanaz a koszos büdös balkáni város.
Pont jól fog jönni ha pénteken megveregetik a vállunkat az IBM-es arcok hogy király hegesztőmunkások vagyunk (remélem hízalják kicsit az egómat mer megint nagyon fogyóban van), azzal még egy hétig toppon maradhat a hangulatom. Akkor meg már itt a karácsony, szilveszter, de még elötte turtúra meg bakonyi mikulás.

És most nincs más hátra, hát jöjj elő
Húsrágó hidverő...

Jaja, hétvégén nem történt teljesítménytúra, csak lementünk egyet lazítani Bözsönybe. Csak a Radikális Túramozgalom alapító tagjai. Legyen log... Reggel 4-kor boot, 5:00-ás vonattal Szob, majd onnan busszal Kemencére. Innen kis bóklászós tempó a völgyben Csóványosra fel. A kisvasút mentén, ami nem megy messzire, sajnos a legtöbb részét teljesen alámosta az árvíz. Erről készültek is képek persze. Volt ahol a hidat is elvitte, a levegőben lógnak a talpfák a patak felett, csak a sín tartja meg. Elég komoly.
Felmásztunk Csóványosra, ami éppen ködbe takarózott, nem is volt fent senki amikor odaértünk. Felmásztnk a geodéziai pontra, iszonyat hideg volt a vaslétra, fent meg fújt a szél, szóval csak amolyan kiszagolás volt az egész.
Innen lementünk Diósjenőre, kiderült hogy 2 óránk van a következő vonatig, úgyhogy beültünk Diósjenő pizzériájába. Pizza minőség kettes, kiszolgálási sebesség kettes alá, de azért elkaptuk a vonatot.

Nincsenek megjegyzések: